Apartamente me qira në Tiranë - Rooms Hotel dhe Rezidencë - Hotel për familje në Tiranë - Pushime në Tiranë

Oferta dhe përfitime ekskluzive + ÇMIMI MË I MIRË I GARANTUAR

Online Reservation

Apartamentet me tre dhoma gjumi

160 Mq 6

Apartamentet me 3 dhoma gjumi janë shumë të pëlqyera nga familjet që ndodhen në Tiranë për pushime, pasi ofrojnë hapësirë, stil dizain, shërbime të një niveli të lartë dhe tarracë.

Këtu ke gjithë qetësinë dhe paqen për të cilat ke nevojë pas një dite ku ke shëtitur nëpër Tiranë, sepse këto apartamente gjenden të gjitha në katet e sipërme. Për më tepër dhomat martesore janë të veçuara dhe me izolim akustik, për të të dhënë maksimumin e intimitetit, edhe kur udhëton me fëmijët e tu.

Përmbajtja: 2 dhoma martesore, 1 dhomë me 2 krevate teke, 1 banjë me dush, një banjë dytësore, kuzhinë, sallon i madh me tavolinë ngrënie për 6 persona, tarracë e kompletuar.

Shërbime të veçanta

 

 • Ballkon i kompletuar me pamje panoramik
 • Pastrim i përditshëm me ndërrim të çarçafëve dhe peshqirëve
 • Mëngjesi bufe i përfshirë në çmim
 • Minibar
 • Lidhje Wi-Fi e shpejtë dhe falas
 • iPad
 • Revista javore dhe mujore në italisht dhe anglisht në iPad
 • Apple TV 2 me pjesën për lojrat
 • 2 TV LCD me kanale ndërkombtare
 • Film dhe seri televizive në shumë gjuhë “on demand” në Netflix
 • Stacione radio në italisht në Apple TV

Çmimi më i mirë i garantuar

Oferta dhe përfitime ekskluzive

Prenoto tani

 

Book now Call Email