Rooms Business Hotel Tirana - Tirana për punë - Sallë Meeting në Tiranë - Sallë mbledhjesh në Tiranë

Oferta dhe përfitime ekskluzive + ÇMIMI MË I MIRË I GARANTUAR

Online Reservation

Business hotel Tirana

Kënaqësia e të udhëtuarit për punë

Tirana është një qytet që po zhvillohet me ritme të shpejta dhe janë shumë shoqëritë italiane dhe të huaja, që kanë zgjedhur kryeqytetin shqiptar për të hapur filialet e tyre kryesore.

Hoteli dhe Rezidenca “The Rooms” ka lindur pikërisht për ti dhënë një shtëpi dhe një ambient të këndshëm, ku të shlodhet dhe të punojë, atij që udhëton për punë.

Për të punuar dhe pushuar në qetësi, mund të zgjedhësh një nga dhomat tona dizain ose një apartament, të gjitha të paisura me iPad dhe linjë Wi-Fi falas.

Dhe për tu relaksuar dhe stërvitur në kohën e lirë mund të bësh jogging në parkun afër hotelit, ose të hysh  në Qendrën Wellness Nobis, e cila ka një qendër estetike dhe mirqënieje, pishinë të mbuluar palestër me makina “Technogym” dhe kurse fitness-i të çdo lloji.

Çfarë mendojnë

klientët tanë

Erdha në Tiranë për business. Kam ngelur pa fjalë: Hoteli është vërtet siç duket në foto, ndoshta, nëse mundem, edhe më mire. Gjëja që më shumë më habiti është eleganca në detaje dhe mbi të gjitha është shumë i rezervuar, i përsosur për nevojat e mia. Federico – Expedia

Shërbimet tona “business”

  • Dhoma dhe apartamente dizain me paisje hi-tech
  • iPad dhe linjë Wi-Fi falas
  • Pozicion i qetë pranë Parkut Kombëtar
  • Nobis Wellness Center me Pishinë, SPA dhe palestër,
  • Shërbim taksi me makinë dhe shofer privat, me kërkesë
  • Hot-spot xhepi për të qënë i lidhur me internet, edhe kur jeni në lëvizje, me kërkes
  • Drekë dhe darkë në hotel (shërbim i ofruar në dimër nga e hena në të enjte)
  • Ambient për meeting
  • Printime dokumentash personale nga iPad, iPhone o Mac tek recepsioni

Marrëveshje me shoqëritë

Kërkoni një marrveshje për shoqërinë tuaj

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Book now Call Email