Të flesh në Tiranë - Në Tiranë për punë - Rooms Hotel dhe Rezidencë - Hotel Tirana qendër - Business Hotel Tirana - për pushime në Tiranë

Oferta dhe përfitime ekskluzive + ÇMIMI MË I MIRË I GARANTUAR

Online Reservation

Dhomat dhe suitat

Eleganca high-tech

Kur je larg shtëpisë, për punë apo për pushime, ke nevojë për një ambient jo vetëm të bukur dhe të pëlqyeshëm, ku të kaloni kohën por edhe funksional dhe të rehatshëm. Ja pse dhomat e reja dhe suitat e Hotelit “The Rooms”, në Tiranë, janë një gërshetim i përsosur i dizainit dhe teknologjisë.

Për të të dhënë mirëseardhjen janë ambientet me hapësirë, me dritë dhe të mobiluara me pajisjet e firmave më të njohura të dizainit Italian, si Artemide, Foscarini, Alessi e Pedrali.

Ndërsa pajisjet teknologjike për të punuar dhe për tu argëtuar janë të një niveli të lartë: në dhomën tënde do te keni një iPad me linjë Wi-Fi falas pa limit, TV LCD me Apple TV, kanale satelitare ndërkombëtare, Netflix , një minibar shumë të furnizuar, dhe shumë gjëra të tjera.

Çfarë mendojnë

klientët tanë

Dhoma të pregatitura me kujdes, deri në detaje, me mobilime moderne dhe esenciale, të pajisura me çdo komfort, ku ndër të tjera një iPad shumë i dobishëm me kanale në streaming. Mchini – TripAdvisor

Zgjidh dhomën tënd

Dhoma Executive

19-24 Mq 1-2

Suita Biznes

34 Mq 1-2

Suita Romantike

32 Mq 1-2

Avantazhet falas që përfshihen në dhomën tënde

 

 • Pastrim i përditshëm me ndërrim të çarçafëve dhe peshqirëve
 • Mëngjes ndërkombëtar në bufe
 • Lidhje Wi-Fi e shpejtë
 • Dysheqe Technocell®, jo alergjik dhe anatomic
 • Dollap sigurie në madhësinë e një laptop-i
 • Banjo e madhe me tharëse flokësh dhe produkte ekologjike të çertifikuara Ecolabel
 • Mini Bar
 • Ngrohje dhe ajër i kondicionuar
 • iPad
 • Revista javore dhe mujore në italisht dhe anglisht, në iPad
 • Apple TV
 • TV LCD me kanale ndërkombëtare
 • Filma dhe serial televiziv, shumgjuhësh “on demand” në Netflix
 • Stacione radio në italisht në Apple TV
 • Prizë USB-je për karikimin e pajisjeve
 • Makinë kafeje “Nespresso” (me disa shije)
Book now Call Email