Të flesh në Tiranë - Në Tiranë për punë - Rooms Hotel dhe Rezidencë - Hotel Tirana qendër - Business Hotel Tirana - për pushime në Tiranë

Oferta dhe përfitime ekskluzive + ÇMIMI MË I MIRË I GARANTUAR

Online Reservation

Dhoma Executive

19-24 Mq 1-2

Në se do të kesh në dispozicion shërbimet më të mira por pa e tepruar me shpenzimet, mund të zgjedhësh Dhomat “Executive”, të Hotelit “The Rooms”. Çmimi i tyre është më i favorshëm, por paisjet teknologjike si iPad, Apple TV, Wi-Fi pa pagesë dhe mobilimet me dizain, janë të njëjtat si dhe për Suite-at.

Dyshemeja e shtruar me parket me dru lisi dhe mobiljet me detaje në material Corian, e bëjnë atmosferën të ngrohtë dhe të sistemuar me kujdes. E përshtatshme për tu çlodhur pas një dite shëtitje nëpër Tiranë.

Shërbime të veçanta

 

  • Kevat martesor standart ose “King Size”, ose krevate tek
  • Dhoma për pirës të duhanit me ballkon sipas dëshirës
  • Dush me hedhje të ujit në formë shiu ose kaskate
  • iPad
  • Revista javore dhe mujore në italisht dhe anglisht, në iPad
  • Wi-Fi falas
  • TV LCD me kanale ndërkombëtare
  • Apple TV
  • TV LCD me kanale ndërkombëtare
  • Stacione radio në italisht në Apple TV

Çmimi më i mirë i garantuar

Oferta dhe përfitime ekskluzive

Prenoto tani

Book now Call Email