Business Hotel Tirana Shqipëri - Rooms Hotel dhe Rezidencë - Hotel Tirana qendër - Hotel me Spa në Tiranë

Oferta dhe përfitime ekskluzive + ÇMIMI MË I MIRË I GARANTUAR

Online Reservation

FAQ

Ku ndodhet hoteli?

Ndodhemi në një lagje prestigjoze, përballë Parkut Kombëtar, ngjitur me Qendrën Nobis dhe pak minuta në këmbë nga Blloku.

Çfarë është e përfshirë në çmim?

Në çmimin e të gjitha dhomave dhe të të gjithë apartamenteve janë të përfshira: mëngjesi, hyrja falas për 2 orë në ditë, në Qendrën Nobis, pastrimi, ndërrimi i çarçafëve dhe peshqirëve, linja Wi-Fi.

Hyrja në Qendrën Nobis është falas?

“The Rooms” është i vetmi hotel që të dhuron një hyrje prej 2 orësh në ditë, në Qendrën Nobis, si të jesh duke qëndruar në dhomë, ashtu edhe në apartament.

Çfarë përfshin hyrja në Qendrën Nobis?

Përfshin përdorimin e zonës së mirqënies, të pishinës dhe të palestrës. Masazhet dhe trajtimet e bukurisë janë me pagesë dhe sipas kërkesës.

Apartamentet ndodhen brenda hotelit?

Apartamentet ndodhen në të njëjtën strukture të hotelit, por kanë një hyrje më vete.

Book now Call Email