Business Hotel Tirana Shqipëri - Rooms Hotel dhe Rezidencë - Hotel Tirana qendër - Hotel me Spa në Tiranë

Oferta dhe përfitime ekskluzive + ÇMIMI MË I MIRË I GARANTUAR

Online Reservation

Kontaktet tona

“The Rooms” Hotel & Rezidenc Tirana

Adresa: Rr. “Sami Frashëri”, 56, Kompleksi “Nobis”  1019 Tirana Albania

Tel: +355 4 5550501

WhatsApp: +355696055725

Skype: therooms-hotel

E-mail: info@therooms-hotel.com

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Book now Call Email