Rooms Hotel dhe Rezidencë - Hotel me Spa në Tiranë - Qendra Wellness Nobis - Nobis Spa Tirana - Qendra Nobis Tiranë - Hotel me qendër wellness Tiranë

Oferta dhe përfitime ekskluzive + ÇMIMI MË I MIRË I GARANTUAR

Online Reservation

Palestra dhe pishina

Gjithshka që të nevojitet për të qënë në formë

Të bësh aktivitet fizik, është e domosdoshme për të mbajtur një ekilibër të mire psikofizik, sidomos kur udhëtohet për punë.

Në qendrën Nobis, ngjitur me “The Rooms”, mund të stërvitesh në të vetmen pishinë me përmasa olimpike dhe të mbuluar në Tiranë, dhe të relaksohesh në 2 vaskat hidromasazh me ngrohje 36 (një e brendshme dhe një e jashtme). Dhe në se je duke udhëtuar me familjen tënde, ky është vendi i duhur për të kaluar një ditë të gjithë bashkë, mes lojrave të ujit për ta dhe zonat e relaksit për ty.

Se invece preferisci la palestra, al Centro Nobis trovi uno dei fitness center più grandi di Tirana, allestito solo con attrezzi Technogym con sistema Tgs, dove allenarti in modo indipendente o prendere parte ai corsi sportivi.

Informacion: Qëndra Nobis është e hapur nga e Hëna në të Premte nga ora 06.00 deri në 22.00.

Të shtunen dhe të dielen nga ora 06.00 deri në 20.00

Mbylljet vjetore të Qendrës Nobis:
E mbyllur të Dielën gjatë muajve Korrik dhe Gusht
Disa reparte mund të mbyllen në rast punimesh gjatë javës së 15 Gushtit
E mbyllur në datat 1 dhe 2 Janar

Book now Call Email