Fundjavë Tirana Spa - Ofertat Tirana Spa - Hotel me Spa në Tiranë - Qendra Wellness Nobis

Online Reservation

Wellness Weekend - 1 natë

Rigjeni energjinë dhe mirëqënien
Kosto: 57,00 € për person

Shkëputja nga rutina e përditshme dhe një zhytje në spa, mes nxhetësis së banjos turke që të mbështjellë si një kuvertë e ngrohtë dhe ujit të hidromasazhit që të gudulis. Nëse ke nevojë që të rekuperosh energjinë dhe të rigjesh humorin e mirë, “The Rooms”, të ofron një paketë mirëqënieje speciale, me qëndrimin në një nga dhomat tona dizain dhe me hyrje në Qendrën e Mirqënies Nobis.

Paketa përfshin:

  • Një natë në dhomën Executive Double (sipas zgjedhjes e premte-e shtunë ose e shtune- e diel)
  • Mëngjes i pasur bufe
  • Linjë Wi-Fi falas në dhomë dhe në ambientet e përbashkta
  • Një hyrje për person prej dy orësh ne Spa-në e Nobis me: sauna, banjë turke, sallë relaksi, pishinë dhe hidromasazh
  • Përdorimi i palestrës së paisur me makina “Technogym”
  • Një trajtim për person i zgjedhur ndërmjet masazhit relaks, masazhit aromantik, dhe trajtimit të fytyrës (30 min)
  • Upgrade special  në Suitë në çmimin e 10,00€ personi për natë
  • 50% ulje çmimi për parkimin
  • 10% ulje çmimi për trajtime të tjera wellness dhe beauty

Kosto: 57,00 € për person

Kushtet: Para se të konfermoni prenotimin e dhomës, ju ftojmë të kontaktoni recepsionin e Hotelit në nr.+355696055725 ose nëpërmjet e-mail-it në adresën : info@therooms-hotel.com për të prenotuar qendrën e mirqënies dhe trajtimet. Zona Spa Nobis është e hapur çdo ditë, nga ora 10.00 deri në 22.00, dhe të shtunë e të djelë nga ora 10.00 deri në 20.00.

Ofertë që varet nga disponibiliteti i Hotelit dhe nuk mund të mblidhet bashkë me ofertat e tjera.

Book now Call Email