Fundjavë Tirana Spa - Ofertat Tirana Spa - Hotel me Spa në Tiranë - Qendra Wellness Nobis

Online Reservation

Wellness Weekend - 2 netë

3 ditë për tu relaksuar dhe vizituar Tiranën
Kosto: 89,00 € për person

Ndalo orën, mbyll agjendën dhe relaksohu, mes avullit të banjos turke dhe flluskave të hidromasazhit: Hoteli & Rezidenca “The Rooms”, të ofron një paketë speciale për tu shlodhur, për të rekuperuar energjinë dhe humorin e mirë, Mes Dhomave dizain dhe Spa-së në Qendrën Nobis.

Një fundjavë për tu relaksuar por edhe për të zbuluar Tiranën ,për të vizituar monumentet dhe për të bërë blerje në zonën eskluzive Blloku, pak minuta në këmbë larg hotelit.

Paketa përfshin:

  • Dy netë ne dhomën Executive Double( e premte- e shtunë ose e shtunë-e diel)
  • Mëngjes i pasur bufe
  • Linjë Wi-Fi falas në dhomë dhe në ambientet e përbashkta
  • Një hyrje falas për person, për 2 orë në Spa-në e Qendrës Nobis me: sauna, banjë turke, sallë relaksi, pishinë dhe hidromasazh
  • Përdorimi i palestrës së paisur me makina “Technogym”
  • Një trajtim për person Mundësi zgjedhjeje ndërmjet masazhit relaks, aroma-masazh ose trajtim të fytyrës (30 min)
  • Upgrade special  në Suitë në çmimin e 10,00€ personi për natë.
  • 50% ulje çmimi për parkimin
  • 10% ulje çmimi për trajtime të tjera wellness dhe beauty

Kosto: 89,00 € për person

Kushtet: Para se të konfermoni prenotimin e dhomës, ju ftojmë të kontaktoni recepsionin e Hotelit në nr.+355696055725 ose nëpërmjet e-mail-it në adresën: info@therooms-hotel.com për të prenotuar qendrën e mirëqënies dhe trajtimet. Zona Spa Nobis është e hapur çdo ditë, nga ora 10.00 deri në 22.00, dhe të shtunë e të djelë nga ora 10.00 deri në 20.00.

Ofertë që varet nga disponibiliteti i Hotelit dhe nuk mund të mblidhet bashkë me ofertat e tjera.

Book now Call Email