Ofertat hotel tirana - Hotel me qendër wellness Tiranë - Hotel me Spa në Tiranë - Ofertat e Hotelit në Tiranë

Online Reservation

Prenoto paraprakisht – Skonto 9%

Prenoto  21 ditë përpara
Menjëherë për ty një skonto prej 9%

Po planifikon një udhëtim për në Tiranë?  Atëherë prenoto dhomën ose apartamentin tënd në ’Hotelin  me 4 yje   The Rooms në Tiranë.

Mund të përfitosh nga një SKONTO SPECIALE 9% në ofertën më të mirë online.

Por bëj kujdes: vetëm nëqoftëse prenoton nga kjo adresë!

Pse të prenotosh tek The Rooms?

 • Skonto  9% për prenotimet paraprake 21 ditë
 • Hyrje 2 ore në ditë në Qendrën Nobis me spa-në, pishinën e palestrën
 • Wi-Fi falas
 • Ambiente me hapësirë e arredim i dizenjuar
 • Pastrim i përditshëm me ndërrim carcafesh
 • Mëngjes bufe
 • iPad
 • Revista javore e mujore në italisht e anglisht në iPad
 • Apple TV
 • TV LCD me kanale ndërkombëtare
 • Filma dhe seri televizive shumëgjuhëshe në Netflix

Ofertë që varet nga disponibiliteti i Hotelit dhe nuk mund të mblidhet bashkë me ofertat e tjera.

Book now Call Email