Apartamente me qira në Tiranë - Në Tiranë për punë - Business Hotel Tirana - Për pushime në Tiranë

Online Reservation

Qëndrim i Gjatë i Vecantë

Apartamente me pastrim të përditshëm.
Cmime duke filluar nga 70,00€ ne dite

Të duhet të qëndrosh në Tiranë për një kohe të gjatë dhe kërkon një zgjidhje të vecantë por me të gjithë shërbimet në dispozicion për të punuar dhe për të pushuar?

Zgjidh një nga apartamentet e rezidencës The Rooms. Qëndrimi në një nga apartamentet tona në Tiranë të jep shumë avantazhe:

  • Kuzhinë e pajisur
  • Lidhje Wi-fi falas
  • Pastrim i përditshëm me ndërrim carcafesh
  • iPad
  • Apple TV 2
  • TV LCD me kanale ndërkombëtare
  • Filma dhe seri televizive shumëgjuhëshe në Netflix
  • Stacione radio në italisht ne Apple TV
  • Recepsion 24/7

 

Kostoja e qëndrimit për një kohëzgjatje prej më shumë se 3 javë: 70,00 € për person për natë

Mëngjesi dhe hyrja në Nobis Spa sipas kërkesës

Je i interesuar ?

Na kontakto për të kërkuar një kuotë të personalizuar

Book now Call Email