Të flesh në Tiranë - Në Tiranë për punë - Rooms Hotel dhe Rezidencë - Hotel Tirana qendër - Business Hotel Tirana

Oferta dhe përfitime ekskluzive + ÇMIMI MË I MIRË I GARANTUAR

Online Reservation

Suita Biznes (Business Suite)

34 Mq 1-2

Të qëndrosh në hotel në udhëtime pune, do të thotë të kesh nevojë për një dhomë aq të madhe sa të jetë e përshtatshme jo vetëm për tu çlodhur por edhe për të punuar.

Për këtë qëllim dhomat “Business Suite” të offrojnë teknologjinë më të mire dhe maksimimin e hapësirës.

Disa prej tyre kanë më vete edhe zonën “Lounge”, të mobiluar me një divan të rehatshëm, ku të qëndrosh me iPad-in, që e gjen në dhomë.

Disa dhoma të tjera kanë një tavolinë të vaçantë hi-tech me kompiuter iMac, i përsosur për të punuar dhe për të përpunuar mendimet përpara një mbledhje të rëndësishme.

Shërbime të veçanta

 

 • Zonë më vete “Lounge” ose tavolinë pune me iMac
 • Tarracë e pajisur
 • Banjo e madhe me dy lavaman me drejtim nga dhoma
 • Dush me hedhje të ujit në formë shiu ose kaskate
 • Makinë kafeje “Nespresso” me kapsula origjinale
 • Wi-Fi falas
 • iPad
 • Revista javore dhe mujore në italisht dhe në anglisht tek iPad-i
 • Apple TV 2 me pjesën për lojrat
 • TV LCD me kanale ndërkombtare
 • Filma dhe sierial televiziv në shumë gjuhë “on demand” su Netflix
 • Stacione radio në italisht tek Apple TV

Çmimi më i mirë i garantuar

Oferta dhe përfitime ekskluzive

Prenoto tani

 

Book now Call Email